Specialist in scheepstimmerwerk sinds 2002

Hoogstad Scheepstimmerwerk is het bedrijf van Niko Hoogstad. Niko is gediplomeerd meubelmaker en jachtbouwer. Sinds 2002 werkt hij vanuit de museumhaven in Rotterdam, waar hij restauratiewerk verricht aan historische platbodems en andere museale schepen. Zijn partner Eva de Jong werkt mee in het bedrijf. Zij doet de planning, inkoop en administratie.


VARENDE WERKPLAATS

werkplaats


De werkplaats bevindt zich aan boord van de luxe motor Janssen 57.


Klanten kunnen langszij aanleggen, in het centrum van Rotterdam. Werk op locatie kan ook, in heel Nederland.

Totaalpakket, inclusief ijzerwerk

Voor staalconstructie, laswerk en klinkwerk schakelen we Lehmann Scheepsrestauratie in. Met dit bedrijf werken wij vaak en nauw samen. Onze werkplaatsen liggen aan dezelfde kade, ideaal voor het combineren van ijzerwerk en timmerwerk.

Samen kunnen we alle voorkomende werkzaamheden uitvoeren, ook op het gebied van elektra, scheepsmotoren en technische installatie. Hierbij maken we gebruik van ons uitgebreide netwerk van scheepsvakmannen. Zie ons als een scheepswerf, gespecialiseerd in historische schepen.

Informeer gerust naar de mogelijkheden.

SCHEEPSHELLING

De nabijgelegen scheepshelling Koningspoort heeft een dwarshelling voor schepen tot 40 meter. Doe-het-zelf is mogelijk, het werk laten doen ook.


Koningspoort


Scheepstimmermannen

Regelmatig werken er extra scheepstimmermannen mee. Dankzij de flexibele inzet van deze zzp'ers kunnen we alle opdrachten efficiënt uitvoeren. Wij werken onder andere samen met: